کنترل بلودان پایین از بویلر به کمک کنترولر Autoflame MK8 MM
هدف از بلودان پایین، خارج کردن ذراتی است که به مرور زمان در پایین بویلر جمع میشوند. به کمک کنترولر MK8 MM، بلودان پایین را میتوان به یکی از روشهای زیر انجام دهد:
• تنظیم بلودان پایین به کمک شیر دستی
• تنظیم بلودان پایین به کمک شیر برقی (شیر سلوئیدی)
• تنظیم بلودان پایین به کمک شیرهای برقی از نوع پنوماتیکی
• تنظیم بلودان پایین به کمک سرووموتورهای اتوفلیم
علاوه بر این، به کمک سیستم اتوفلیم، گزینههایی برای مدیریت بلودان از طریق زمانبندی خودکار یا فعال کردن دستی آنها وجود دارد. تنظیم خودکار الکترونیکی و قابل برنامه ریزی، زمان های بلودان قابل تکرار را بدون نیاز به منبع هوای فشرده تضمین میکند. در این روش، از دمنده پالسی پایین برای برهم زدن مواد جامد ته نشین شده در پایین دیگ استفاده می شود و اثر تخلیه را کارآمدتر می کند. زمانبندی و فواصل زمانهای بلودان توسط کاربر و از طریق رابط گرافیکی قابل تنظیم هستند.
در ادامه، فلودیاگرام هر یک از روشهای فوق، ارائه شده است.
تنظیم بلودان پایین به کمک شیر دستی
در این روش، بلودان به صورت دستی صورت گرفته و هیچ کنترلی در مقدار آن از سوی واحد کنترل وجود ندارد.
تنظیم بلودان پایین به کمک شیر برقی (شیر سلوئیدی)
در این روش، بلودان پایین از طریق یه سیگنال قطع و وصل با قابلیت برنامه ریزی زمانی که به یک شیر سلوئیدی متصل است، صورت میگیرد.
تنظیم بلودان پایین به کمک شیر های برقی از نوع پنوماتیکی
در این روش، بلودان پایین از طریق یک سیگنال قطع و وصل جریان با قابلیت برنامهریزی زمانی، که به یک شیر پنوماتیکی متصل است، صورت میگیرد. در این حالت، نیاز به وجود هوای فشرده قطعی است.
تنظیم بلودان پایین به کمک سرووموتورهای اتوفلیم
در این روش، برای تنظیم بلودان پایین، از برنامههای زمانی با قابلیت تعریف و تنظیم میزان بازشدگی شیر بلودان استفاده میشود. این قابلیت به کمک سرووموتور اتوفلیم انجام شده و کلیه برنامهریزی زمانی و تاریخی آن توسط رابط گرافیکی انجام میشود. در این روش، از یک باتری ذخیره، برای بستن سرووموتور در مواقع قطعی برق استفاده میشود.